http://cucinesumisuranovara.it/
Punto Vendita

0322 85230

info@clericiarredamenti.it

slidesplash

Sun luokses tuun kun väsyn kulkemaan

Ketjulaulu alkukirjaimin - 63 - Muut aiheet - Keskustelut

Artikkelit aiheesta Anne Mattila , kirjoittanut magomusa. Kappaleiden tekijätietoja, muita äänitteitä ja muita äänitetaltiointeja (the songs` author information

Vain elämää, ei sen enempää - Vuodatus.net

Mä Vielä Luokses tuun, sun luokses tuun kun väsyn kulkemaAN - Isto Hiltunen - Mä vielä luokses tuun -> A ja N. 78. RA 27.7.2009 klo 01:46 kaikki Alkoi Niin tuijottelin vain pilviin ja sanoin sulle älä Katso Mua silmiin . kaija koo - sinä olet täällä tänään -> K ja M.

"MÄ VIELÄ LUOKSES TUUN" LYRICS by ISTO HILTUNEN: pyyhi

sun luokses tuun kun väsyn kulkemaan

En muuta toivo kun vaan saisin olla sun luona Ja kohta tuun jo takas niin nopee ettet huomaa Haluan vaan sun luokses takas Haluan sua vasten vaan painautua rakas

Isto Hiltunen - Mä Vielä Luokses Tuun Lyrics | LetsSingIt

Mä vielä luokses tuun sun luokses tuun kun väsyn kulkemaan muu silloin jäädä saa sua vain rakastan

Isto Hiltunen - Mä vielä luokses tuun lyrics

Lyrics to Mä Vielä Luokses Tuun by Isto Hiltunen. Luotujamme oomme toisillemme tiedät sen / pyyhi pois siis kaipuun kyyneleet / palaan takaisin kunhan liekit nuoruuden / sydänmestäin ovat sammuneet /

Mä vielä luokses tuun | Isto Hiltunen Lyrics, Song

sun luokses tuun kun väsyn kulkemaan

Tietää en voi päivää milloin ovellasi oon silti sua pyydän oottamaan tällä matkallain on mun toive ainoa vielä hetki pieni odota Mä vielä luokses tuun sun

Mä vielä luokses tuun | Isto Hiltunen Lyrics, Song

sun luokses tuun kun väsyn kulkemaan

Mä vielä luokses tuun sun luokses tuun kun väsyn kulkemaan muu silloin jäädä saa sua vain rakastan en lähde luotas milloinkaan Tietää en voi päivää milloin ovellasi oon silti sua pyydän oottamaan tällä matkallain on mun toive ainoa vielä hetki pieni odota Mä vielä …

Mä Vielä Luokses Tuun Lyrics - Isto Hiltunen

sun luokses tuun kun väsyn kulkemaan

Tietää en voi päivää milloin ovellasi oon silti sua pyydän oottamaan tällä matkallain on mun toive ainoa vielä hetki pieni odota. kun väsyn kulkemaan muu silloin jäädä saa sua vain rakastan en lähde luotas milloinkaan Mä vielä luokses tuun sun luokses tuun kun väsyn kulkemaan muu silloin jäädä saa sua..

Ketjulaulu -105 - Muut aiheet - Keskustelut - Sanaristikot.net

Nyt valmis sun lämpöös oon Voimaa rakkauden nyt pelkää en (Luokses tuun, jos vain suinkin saan) (Luokses tuun, jos vain suinkin saan) No tietty saat Luotu oon kulkemaan yksin Pois lähden, kun vielä on pimeää En enää voi jäädä pitempään

Souvarit en voi enää jäädä luokses | musiikki: en voi enää

Ei oo mitään muuta tekemistä, kun istua tietokoneen äärellä. Ihana Ida pelasti päiväni (hyppytuntini) kun hän tuli facebook chattiin <3 No mulla on tänään, sama kuin eilenkin, 4x45min hyppytunteja peräkkäin, siis miten niin tylsää. Huomenna on vasta hauska päivä kuntuun kouluun 14.30 ja lopetan 15.40, raskasta eiks vaa?