http://cucinesumisuranovara.it/
Punto Vendita

0322 85230

info@clericiarredamenti.it

slidesplash

Siis mä en kestä kun sä oot niin ihana

Mä en kestä Lyrics - Laura Voutilainen
Mä en kestä kun sä katot mua tollee. Et olisinko sun, alettaisko olee. En kestä kun sä tuot auringonkukkia. Poimit ne ihan ite isäs pelloilta . Mä en kestä kun sä sanot et oon ainoo
Lyrics.fi - laulujen sanoitukset suomalaisiin kappaleisiin siis mä en kestä kun sä oot niin ihana
Siis mä en kestä kun sä oot niin ihana mut jos ei saman katon alle pian muuteta Kuinka kauan sitä pitää vielä ootella en kestä kauempaa siis mä en kestä. Mä en kestä kun sä katot mua silleen et ”luojan kiitos sä et rakastunu Villeen” En kestä kun sä teet mulle pataruokia mun takii keittiössä vietät monta tuntia
Laura Voutilainen - Mä en kestä sanat lyrics siis mä en kestä kun sä oot niin ihana
Siis mulla on ihan superhypermegabueno onnellinen olo tällä hetkellä, ja kiitos kuuluu teille lukijat kun ootte niin ihania! Oon ollut jotenkin ihan solmussa niin kuin kirjoittelinkin muutama päivä takaperin, mutta ihana saada teiltä niin kannustavia kommentteja, mahtavia ideoita ja toivepostauksia, ja muutenkin saada vähän säpinää tänne.
Laura Voutilainen – Mä En Kestä Lyrics | Genius Lyrics
Mut mä en kestä kun sä oot niin ihana My little sunshine <3 Raivostuttavan ihana, omalla ärsyttävällä tavallaan. Päivästä toiseen saa olla todistamassa hänen metkujaan, mutta se pienikin katse jonka saa.. eihän sille voi olla vihainen<3
Mä En Kestä - Laura Voutilainen | Shazam
Lyrics to Mä En Kestä by Laura Voutilainen. Mä en kestä kun sä katot mua tolleen / et olisinko sun, alettasko olleen / En kestä kun sä tuot auringonkukkia / poimit ne ihan ite isäs pelloilta /
Laura Voutilainen - Liedtext: Mä en kestä - DE
Siis mä en kestä kun sä oot niin ihana. Mut jos ei saman katon alle pian muuteta. Kuinka kauan sitä pitää vielä ootella? En kestä kauempaa, siis mä en kestä
Mä en kestä kun sä olet niin ihana! - Maailman menoa
Lyrics for Mä En Kestä by Laura Voutilainen. Mä en kestä kun sä katot mua tolleen Et olisinko sun, alettasko olleen En kestä kun sä tuo
Lyrics.fi - laulujen sanoitukset suomalaisiin kappaleisiin
Lyrics of MÄ EN KESTÄ by Laura Voutilainen: Siis mä en kestä kun sä oot niin ihana, mut jos en saa sulta pian sitä sormusta, Kuinka kauan sitä pitää vielä
Siis mä en kestä kun sä oot niin IHANA - Iskelmäkesä 2018
Sanat lyrics: Mä en kestä Mä en kestä kun sä katot mua tollee Et olisinko sun, alettaisko olee En kestä kun sä tuot auringonkukkia Poimit ne ihan ite isäs pelloilta Mä en kestä kun sä sanot et oon ainoo Josta voisi toivoo itellensä vaimoo En kestä kun sä ulos hätistelet lukkia Sä tiedät hyvin että mä en ite uskalla
Images of Siis Mä en kestä kun sä oot niin ihana siis mä en kestä kun sä oot niin ihana
Kuuntele Laura Voutilaisen uusi single Koska voin Spotifyssa: https://kent.lnk.to/KoskaMaVoinID Seuraa Laura Voutilaista: Instagram: https://kent.lnk.to/L
Laura Voutilainen - Mä en kestä Lyrics | LetsSingIt Lyrics siis mä en kestä kun sä oot niin ihana
Kappale ja esittäjä osuma-% Mä en kestä Laura Voutilainen …kestä kun sä ulos hätistelet lukkia tiedät hyvin että mä en ite uskalla Siis mä en kestä kun sä oot niin ihana mut jos ei saman katon alle pian muuteta Kuinka kauan sitä pitää vielä ootella en kestä kauempaa siis mä… 100.00 %: Sä oot siin feat. Matti8 Sini Sabotage …sitä kun sä koitat aina uusii juttui
Mä en kestä Laura Voutilainen LYRICS siis mä en kestä kun sä oot niin ihana
Kappale ja esittäjä osuma-% Mä en kestä Laura Voutilainen …kestä kun sä ulos hätistelet lukkia tiedät hyvin että mä en ite uskalla Siis mä en kestä kun sä oot niin ihana mut jos ei saman katon alle pian muuteta Kuinka kauan sitä pitää vielä ootella en kestä kauempaa siis mä… 100.00 %: Ihana Chisu …kai hetkeen alas tuu Ei mua kiinnosta nyt mikään muu Ku beibi