http://cucinesumisuranovara.it/
Punto Vendita

0322 85230

info@clericiarredamenti.it

slidesplash

Mitä teen kun olen raskaana

Keskustelu - Mitä teen kun ei tee mieli SEKSIÄ | Aihe

Olan aina halunnut lapsia ja nyt kun sain tietää että olen raskaana , en edes voisi harkita aborttia. Tiedän olevani valmis äidiksi ja pystyväni pitämään lapsesta huolta. En tiedä mitä minäkin nyt teen Mies toivoi jo kosiessaan vauvaa. Ja nyt kun vauva kohta syntyy, niin mies ei enää haluakaan meitä. Sanoo, että ei koskaan

Apua, olen teini ja raskaana – mitä tehdä? | Yle Uutiset

mitä teen kun olen raskaana Olen 18 v tyttö mewrijärveltä.Odotan lasta puhujalle.Uhkasi että jos kerron tulee puhumaan minusta pahaa ja leimaamaan portoksi.Pelkään tätä miestä.Puol Valikko Kommentoi aloitusta Mitä teen kun olen raskaana puhujalle?

Raskaana enkä tiedä mitä teen | Keskustelu | Kaksplus

olen raskaana ja olen 24 vuotta poikaystäväni ei halua lapsia joten miten kerron sen hänelle vastustan aborttia ja ylitän perjaatteeni jos teen sen mitä

18v. ja raskaana, mielipiteitä, neuvoja? Mitä teen? - Vauva

Vierailija: "Tai jos tekee niin aina väärään aikaan. Olen raskaana vkolla 27 ja koko raskausaika ollut ihan tuskaa tämän asian kanssa. Aluksi oli niin raju pahoinvointi viikolle 18 asti, että ei mitään toivoa. Sen jälkeen ollaan sekstailtu 3 tai 4 kertaa. Kerran olen ottanut myös mieheltä suihin,

Mitä teen kun olen raskaana puhujalle

Se kun saattaa ainakin mulla näin raskaana ollessa vaihdella aika hurjastikin. Olen itse aivan äärimmäisen tarkka siitä, mitä teen ja miten teen myös ihan raskausajan ulkopuolella. Nyt etenkin raskausaikana tämä on korostunut entisestään.

15-vuotiaana ja raskaana - Nuortennetti

Olen raskaana ja en tiedä mitä teen olen niin nuori ettei kroppa kestäisi lapsen saamista ja abortti tuntuu aivan hirveältä ajatukselta .

En jaksa kolmatta lasta ja olen raskaana! Mitä teen?

Olemme joskus puhuneet että mitä tehtäisiin jos huomattaisiin, että olisin raskaana. Mielipide oli aika yksimielinen, ja tuolloin tultiin johtopäätökseen, että aborttia en tekisi. No.. nytpäs sitten olen raskaana. Kuun alussa meni kortsu rikki ja blaablaablaa, tehtiin vastuuttomasti etten …

Keskustelu - Olen raskaana! Mitä teen? Milloin johonkin

mitä teen kun olen raskaana Olen raskaana ja en tiedä mitä teen olen niin nuori ettei kroppa kestäisi lapsen saamista ja abortti tuntuu aivan hirveältä ajatukselta .

Mitä teen olen raskaana | Keskustelu | Kaksplus

Se kun saattaa ainakin mulla näin raskaana ollessa vaihdella aika hurjastikin. Olen itse aivan äärimmäisen tarkka siitä, mitä teen ja miten teen myös ihan raskausajan ulkopuolella. Nyt etenkin raskausaikana tämä on korostunut entisestään.

Olen raskaana. Mies ei halua lasta, minä en aborttia. Mitä

Ylpeä raskaudestaan 9.4.2013, 18:39 Hei kaikki ! Olen tärkeällä asialla liikenteessä ja joka on myös yleistymässä. Teiniraskaudet. Olen kesällä 15 vuotta täyttävä tyttö. Olen ollut raskaana kuukauden, raskaus oli sunniiteltu vaikka kuulostaakin naurettavalta. Ainoa asia joka pelottaa on kertoa asiasta Jatka 15-vuotiaana ja raskaana lukemista →

TREENI RASKAUSAIKANA - Miten olen treenannut raskaana

mitä teen kun olen raskaana Apua, olen teini ja raskaanamitä tehdä? Lain mukaan raskaus täytyy keskeyttää ennen 12. raskausviikkoa. Moni nuori kuitenkin salailee tai yrittää unohtaa …

Mitä teen kun en uskalla kertoa raskaudesta vanhemmilleni

"siis olen ensimmäistä kertaa raskaana, tein tänään raskaustestin. (Toivottu raskaus siis) mutta mitä nyt kuuluu tehdä? soitanko johonkin neuvolaan? milloin? milloin sinne mennään? auttakaa joku konkari mua!!ap". "Maanantaina soitan oman alueen neuvolaan tai ees oman kaupungin johonkin neuvolaan

Mitä tehdä, kun sinulla on vatsa-influenssa raskaana

mitä teen kun olen raskaana Mulle ei juurikaan ole hyötyä työtuolista, mitä kampaajat käyttää, sillä olen niin lyhyt, että tuolilla leikkaaminen on mulle ennemmin hankalaa. Tänä kesänä en ole ollenkaan kärsinyt kipeistä jaloista, sillä päätin, että teen asioita erilailla, kuin edellisessä odotuksessa.