http://cucinesumisuranovara.it/
Punto Vendita

0322 85230

info@clericiarredamenti.it

slidesplash

Kun mä rupesin ryyppäämään lyrics

"KUN MÄ RUPESIN RYYPPÄÄMÄÄN" LYRICS by VESA-MATTI LOIRI kun mä rupesin ryyppäämään lyrics
Kun mä rupesin ryyppäämään | 0 Posts. Watch short videos with music Kun mä rupesin ryyppäämään on TikTok.
Kun mä rupesin ryyppäämään by Vesa-Matti Loiri on Amazon
Anna kun mä yritän Erin …Älä naura en oo tehnyt tällaista koskaan ennen Kato vaan mun vartaloo Tuun sun luokse keinahdellen Me puhutaan ja puhutaan Ku vois tehä mitä vaan Aina kelataan ja kelataan Haluun nuolla sun kaulaa Anna kun mä… 51.83 %: Abrakadabra Mikael Gabriel …laulaa, rupesin tekee, en suunnitellu kauaa.
Juha Vainio:Kun Mä Rupesin Ryyppäämään Lyrics | LyricWiki
ryyppäämään ryyppäämään joka aamu sännätään Ja kun päivä on ohi niin lisää kännätään Tahdon olla juovuksissa aina sekä maanantaina, Tiistaina keskiviikkona ja torstaina, siis ryyppäämään ryyppäämään joka aamu sännätään Ja kun paivä on ohi niin lisää kännätään Tahdon olla juovuksissa aina sekä maanantaina,
Videos of Kun Mä Rupesin Ryyppäämään Lyrics
Arranged By – Jaakko Salo Composed By, Lyrics By – Juha Vainio Lyrics By – Veikko Lavi: 3:32: 1-7 – Juha Vainio: Albatrossi Arranged By – Jaakko Salo Composed By, Lyrics By – Juha Vainio: 3:38: 1-8 – Juha Vainio: Kun Mä Rupesin Ryyppäämään Arranged By – Jaakko Salo Composed By, Lyrics
Songtext von Vesa-Matti Loiri - Kun mä rupesin ryyppäämään
Kun mä rupesin ryyppäämään, Niin lestissä luki että Alko. Minä lopetin tykkänään, Kun pullossa luki että lakkaa. On sitä pikkusen maisteltu, Eikä vain korkkia haisteltu. Kyttien kanssa on taisteltu, Tällä luonnolla hurjalla. On kärsitty kankkusen vaivasta. Jos lääkettä saatu …
Kun mä rupesin ryyppäämään Paroles – JUHA VAINIO – GreatSong
Kun mä rupesin ryyppäämään Lyrics refrain: Kun mä rupesin ryyppäämään, niin lestissä luki että alko, minä lopetin tykkänään kun pullossa luki että lakkaa. On sitä pikkusen maisteltu, eikä vain korkkia haisteltu Kyttien kanssa on taisteltu, tällä luonnolla hurjalla.
Juha Vainio - Legendan Laulut | 48 Mestariteosta (2008, CD
Kun mä rupesin ryyppäämään, niin lestissä luki että Alko. Minä lopetin tykkänään, kun pullossa luki että lakkaa. On sitä pikkusen maisteltu, eikä vain korkkia haisteltu. Kyttien kanssa on taisteltu, tällä luonnolla hurjalla. On kärsitty kankkusen vaivasta. Jos lääkettä saatu …
Juha Vainio – Kun mä rupesin ryyppäämään Lyrics | Genius kun mä rupesin ryyppäämään lyrics
Kun mä rupesin ryyppäämään Lyrics "Kun mä rupesin ryyppäämään" is a song by Vesa-Matti Loiri. It is track #9 from the album Ystävän laulut that was released in 2003. The duration of this song is 02:46.
Vesa-Matti Loiri - Kun mä rupesin ryyppäämään Lyrics
Check out Kun mä rupesin ryyppäämään by Vesa-Matti Loiri on Amazon Music. Stream ad-free or purchase CDs and MP3s now on Amazon.com.
Songtext von Juha Vainio - Kun mä rupesin ryyppäämään Lyrics
Kun aurinko lämmittää Juha Vainio: Kun mä rupesin ryyppäämään Juha Vainio: Kun soitti Dallapé Juha Vainio: Kyläkauppa Juha Vainio: Käyn Ahon Laitaa Juha Vainio: Lahjomaton Elias Nessinen Juha Vainio: Laihian keikka Juha Vainio: Laitinen lähti kallaan Juha Vainio: Laps suuren synnyinmaan Juha Vainio: Lentoemäntä Juha Vainio
NORMAALI EPPU - BAARIKäRPäNEN LYRICS kun mä rupesin ryyppäämään lyrics
Albatrossi Lyrics: Nään vanhan Tornatorin yhä vielä mielessäin / Kun sillä silloin matkaan lähdit lapsuusystäväin / Niin jäi koulu kesken sulla / Piti mun myös mukaan tulla / Mut
Juha Vainio : "Kun Mä Rupesin Ryyppäämään" Lyrics kun mä rupesin ryyppäämään lyrics
Kun mä rupesin ryyppäämään, Niin lestissä luki että alko, Minä lopetin tykkänään Kun pullossa luki että lakkaa. On sitä pikkusen maisteltu, Eikä vain korkkia haisteltu Kyttien kanssa on taisteltu, Tällä luonnolla hurjalla. Kärsitty kankkusen vaivasta Lääkettä saatu on laivasta Silloin on kiitetty taivasta äänellä kurjalla.